lørdag 12. desember 2009

Uke 50



















Bildet representer en uheldig mann og hans lure skalle. Etter at glasskrukken med vaskepulver gled vekk mellom fingrene hans, der han stod barbent på flisgulvet, trakk jordens tyngdekraft krukken brutalt mot seg. Massevis av bittesmå glassbiter og vaskepulver sprutet overalt. Han tråkket over haugen foran seg og satte den ene foten oppå den andre for å børste vekk det som på merkelig vis hadde festet seg under foten. Resultatet var kutt på begge føttene, under den ene, oppå den andre. Kremjobb!

Dette var mandag. På tisdag glemte han veiledningstimen til bacheloroppgaven, på onsdag fikk han fartsbot og mistet synet for en periode. På torsdag måtte han improvisere en time radiosending på direkten. Har han hatt en fin uke? Ja, det har han! Til tross..

Nå har han vært nede i stallen og fikset et nytt blad på innebandykølla si. Det er kanskje ikke det lureste å gjøre med tanke på at han skal spille kamp i morgen, og at kampen dermed blir ilddåpen for det nye og ukjente bladet på kølla. Det er ofte en lur ide å føle bladet litt på tenna først.. Bli litt kjent med vinklene, stivheten.. men akk,, det er viktigere ting å tenke på..




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar